Choď na obsah Choď na menu
 


zimna liga 2009 2010

20. 2. 2010

 ZIMNÁ LIGA 2009/2010

28.11.2009 - 14.45 - TAMI - SORRY TRÉNER 6:3 ( 2:3 )

Góly: Poliak 2, Martiška 2, Vetrák, Kamenský

Už v prvom polčase sme mohli rozhodnúť o svojom víťazstve ale veľa šancí ostalo nevyužitých. Naopak súper štyri krát trafil bránu a dal tri góly. V druhom polčase sa pristúpilo k premieňaniu šancí zodpovednejšie a prvé zaslúžené víťazstvo v tomto ročníku bolo na svete.

 

5.12.2009 - 11.45 - TAMI - N.P.CHVÍĽU 4:4 ( 1:2 )

Góly: Patráš, Štefanovie Mišo, Hakel, Poliak

Polčasový výsledok ani zďaleka nevyjadruje pomer šancí na jednej či druhej strane. Za stavu 0:0 sme päťkrát trafili súperovu tyč a za stavu 1:1 ešte Majo nepremenil pokutový kop. Treba však športovo uznať, že súper nebol kompletný a cez to všetko to bol zápas na veľmi vysokej úrovni. Pred koncom zápasu sme išli prvý raz do vedenia, to sa nám však nepodarilo udržať a 20 sekúnd pred koncom sme inkasovali. Myslím si, že aj tak je bod dobrý, pretože tento súper body určite nebude rozdávať a je jedným s ašpirantov na celkové víťazstvo v zimnej lige.        Ináč osprchovať sa môžte za 1 euro.

 

12.12.2009 -12.30 - TAMI - SPÁČI 12:3 ( 5:1 )

Góly: Patráš 4, Martiška 4, Fúdor 2, Poliak, Radoš

Aj keď sme v úvode prehrávali 0:1, posledný súťažný zápas v tomto roku sa nám vydaril aj po hernej aj po výsledkovej stránke. Už polčas naznačoval, že by sme mohli dosiahnuť desiatku, čo sa na konci zápasu aj potvrdilo. Znovu nás bolo deväť, keď chýbal len Ravanelli - natrhnutý lýtkový sval, Bokor - povinnosti v LC a Dežko, Ktorému zimná liga nevonia. Asi sú lepšie klbásové párty.

Týmto ešte raz ďakujem celému mančaftu  za prístup počas celého roku.                 Prajem príjemné, ničím nerušené prežitie Vianočných sviatkov,  veselého Silvestra a do nového roku veľa športových, pracovných a osobných úspechov.     mp 

 

2.1.2010 - 15.30 - TAMI - BRUSNO KÚPELE 4:6 ( 1:2 )

Góly: Poliak, Hakel, Fúdor, Martiška

Smoliarsky zápas. Súper potrestal skoro každú našu chybu. Už v úvode sme mohli ísť do výraznejšieho vedenia, ale naše šance ostali nevyužité. Vrcholom bola moja ( Milan ) nepremená penalta v druhom polčase za stavu 3:5. Utrpeli sme prvú prehru v zimnej lige, avšak so súperom, ktorý má určite namierené tohto roku na to najvyššie umiestnenie. Máme aspoň dobrý pocit z predvedenej hry, keď nám chýbalo len trochu šťastia aby zápas neskončil deľbou bodov alebo našim víťazstvom. Aj rozhodca súperovi odpustil ešte jeden či dva pokutové kopy. Taký je však futbal. Okrem strelcov gólov bol ešte  brankár Miro a Cafú a ja.

 

9.1.2010 - 13.15 - TAMI - DPH 3:3 ( 2:1 )

Góly: Poliak, Štefanovie Mišo, Patráš

Aj keď sme sa nezišli v kompletnej zostave a súper bol posilnený o ligových hráčov, bratov Pančíkovcov, "papierové" predpoklady sa nenaplnili a odohrali sme s DPH veľmi dobrý zápas. Do polčasu sme dokonca viedli a súper bol vo vedení iba raz, aj to po hrubej chybe arbitra, keď im prisúdil náš jasný aut asi dve min. pred koncom, z čoho následne vyťažili tretí gól v našej sieti. Futbalový boh bol však tentokrát spravodlivý a cca 30 sek. pred koncom sme vyrovnali. Remíza je však najspravodlivejším vyjadrením síl a šancí na ihrisku. Určite za pochvalu stojí naša disciplinovaná obranná hra celého mužstva. Okrem strelcov gólov bol ešte brankár Šegy, Majo, Bokor a Roman Radoš.

 

16.1.2010 - 11.45 - TAMI - SCHALKE 4:0 ( 0:0 )

Góly: Poliak 2, Štefanovie Mišo 2

Výsledok zodpovedá našej hre. Kým do polčasu sme sa len hľadali, od polčasu sme pridali na dôraze a rozhodli v ňom tradične o našom prvom tohtoročnom víťazstve. Súper bol väčšinou poskladaný z hráčov piatoligovej Šalkovej, malý futbal však nie je veľký a predčili sme ich hlavne po kombinačnej stránke. Rýchlosťou už však trochu za nimi pokrivkávame. Okrem strelcov gólov bol ešte Cafú, Fuky, Hako, brankár Šegy a ja.

 

30.1.2010 - 15.30 - TAMI - BAFUNA 12:5 ( 6:3 )

Góly: Kamenský 5, Patráš 3, Poliak 2, Fúdor, Štefanovie Mišo

V zápase v ktorom nám nešlo prakticky o nič, pretože tretie miesto v skupine sme mali zabezpečené po akomkoľvek výsledku, nám v bráne pre chorobu Šegyho vypomohol Majling Miňo. Ako ho poznáme,  podal svoj štandartný výkon. To sa však nedá povedať o navrátilcovi do zostavy po " dlhom a vleklom" zranení kapitána Ravanelliho, ktorý rozvlnil sieť Bafuny 5x. Musíme ho nechať sedieť na lavičke častejšie - bude mu viac chutiť. Fuky zasa dal zatiaľ asi náš najkrajší gól v zimnej lige. Otváral ním skóre zápasu a vymietol pavučinku súperovej svätine. Ja s Walterom sme mali po bowlingu trochu problém ale znovu sme zahrali ako kolektív, tak to nebolo také okaté. Jediný kto sa nezapísal do streleckej listiny bol Hako.

 

Zápasy play off

13.2.2010 14.45 - TAMI - UNIOS HORNÁ 4:6 ( 2:5 )

Góly: Poliak 2, Bokor, Radoš

 V prvom play off zápase sme jednoznačne doplatili na skutočnosť, že nám nebol brankár. Do brány sa musel postaviť kapitán Ravanelli, ktorý napriek veľkej snahe nemohol zabrániť pár lacným gólov v našej sieti. Aj keď bol súper posilnený o hráčov z Cappanegry, najmä v druhom polčase sme si dokázali vytvoriť až zdrvujúci tlak, ktorý však tento krát nepriniesol vytúžené ovocie v dostatočnom počte strelených gólov. Naopak za stavu 4:5 pri ojedinelom protiútoku súper potvrdil svoje víťazstvo aj za výdatnej podpory arbitra, ktorý prehliadal fauly bez lopty v bezprostrednej blízkosti brány Uniosu.  O týždeň v odvete sa im pokúsime prehru oplatiť a ak prídu na rad pokutové kopy, veríme, že sa k nám šťastena nepostaví chrbtom.
Okrem strelcov gólov bol ešte Cafú, Fuky a ja. 

 

20.2.2010 14.45 - UNIOS HORNÁ - TAMI 4:3 ( 2:2 )

Góly: Poliak 2, Radoš

V zápase sme museli vyhrať, ak sme chceli pomýšľať na postup. Súper mal nahraté z prvého stretnutia a tomu podriadil aj svoju taktiku. Hrali sme celý zápas do plných a nebolo nám súdené postúpiť cez kvalitný celok, ktorý bol ako pred týždňom poskladaný z hráčov Cappanegry a len torzo mužstva bolo z Uniosu. Musím povedať, že sme so svojim výkonom až na pár chýb celkom spokojný. Dobrý výkon však neprinesie stále aj dobrý výsledok. Okrem strelcov boli bratia Štefanovie, Fuky, Hako, Ravanelli a ja.

Za zmienku celého ročníka zimnej ligy stojí fakt, že Walter dokázal skórovať minimálne raz v každom zápase.

Góly: Poliak 14, Patráš 9, Martiška 7, Kamenský 6, Štefanovie Mišo 5, Fúdor 4, Radoš 3, Hakel 2, Vetrák 1, Bokor 1,