Choď na obsah Choď na menu
 


TAMI CUP 2015

6. 7. 2015

tami_150dpi-2015.png

MIBA SI OPAŤ ODNÁŠA PRVENSTVO Z TAMI ARÉNY

1.miesto: MIBA BB
2.miesto: 2. MK TAMI
3. miesto: FOX CREED
4.miesto: K-CORP. POPRAD

V sobotu 4.7.2015 sa za nádherného počasia uskutočnil v TAMI ARENE v poradí už 7. ročník TAMI CUPu, ktorého hlavným organizátorom bol Miňo Patráš. Turnaja sa zúčastnilo 10 mužstiev, ktoré boli rozdelené do dopoludňajšej a popoludňajšej skupiny. Po odohratí zápasov v základných skupinách pokračoval turnaj zápasmi o konečné umiestnenie.

VÝSLEDKY SKUPINA A: MIBA BB – Nord Svit 4-2, IQ BB – Fox Creed 1-2, Tornádo – Nord Svit 2-3, Fox Creed – MIBA BB 4-6, Tornádo –IQ BB 5-2, Nord Svit - Fox Creed 1-3, MIBA BB- Tornádo 6-1, Nord Svit – IQ 5-0, Fox Creed – Tornádo 2-0, IQ – MIBA 5-5

TABUĽKA SKUPINA A

1.MIBA BB 10b

2. FOX CREED 9b

3. NORD SVIT 6b

4. TORNÁDO 3b

5. IQ 1b

VÝSLEDKY SKUPINA B : ADRENALÍN – TAMI 0-5, TESCO BA – CARGOFLEET NR 0-6, K –CORP. PP – TAMI 0-2, CARGOFLEET NR – ADRENALIN 2-1, TESCO BA – K-CORP.PP 1-9, TAMI – CARGOFLEET NR 4-1, ADRENALIN - K-CORP.PP 1-3, TAMI - TESCO BA 5-3, CARGOFLEET NR - K-CORP. PP 0-5, TESCO BA - ADRENALIN 1-5

TABUĽKA SKUPINA B

1. 2 MK TAMI 12b

2. K-CORP. POPRAD 9b

3. CARGOFLEET NR 6b

4. ADRENALIN 3b

5. TESCO BA 0b

V prestávke pred zápasmi o konečné umiestnenie sa uskutočnili pre mužskú časť športovcov a návštevníkov TAMI ARENY atraktívne „kopy“ do prázdnej brány. Do súťaže sa zapojilo 14 aktérok nežného pohlavia, pričom Janka Keriová (NR), Olívia Bányová (NR) a Mirka Kosecová(BB) prevzali za svoje výkony atraktívne vecné ocenenia a „zožali“ zaslúžený potlesk za svoje predvedené výkony.

ZÁPASY O KONEČNÉ UMIESTNENIE:

ZÁPAS O 9. MIESTO: IQ BB – TESCO BA 5-3

ZÁPAS O 7. MIESTO: ADRENALÍN – TORNÁDO 5-0

ZÁPAS O 5. MIESTO: NORD SVIT – CARGOFLEET NR 5-2

ZÁPAS O 3. MIESTO:

FOX CREED – K - COPR.POPRAD 3- 1

V zápase o “pódiové umiestnenie“ vyhrali mladíci z Fox Creedu.

FINÁLE TURNAJA TAMI CUP 2015

MIBA BB - 2.MK TAMI 2 -0 (Giertl M., Masár E.)

Finálový zápas sa odohral vo svižnom tempe. Útoky sa striedali na oboch stranách, pričom ako prví udreli hráči MIBI a zásluhou M. Giertla sa ujali vedenia. Potom sa takticky stiahli na svoju „polovičku“ a hrozili z rýchlych protiútokov. Hráči TAMI mali dve-tri tutové príležitosti, ale R. Filadelfi svoje mužstvo v zlomových momentoch skutočne podržal. No a ako to vo futbale býva pravidlo nedaš- dostaneš sa potvrdilo, keď E. Masár z rýchleho brejku zvýšil na konečných 2-0 a tak po záverečnom hvizde si hráči MIBA BB odniesli z TAMI ARENY putovný pohár.

ZOSTAVA MIBA BB: R. Filadelfi - P. Zehnal, M. Konder, E. Masár, P. Prykril, R. Kútik, M. Giertl, V. Giertl

ZOSTAVA TAMI: M. Čampa - J. Beňák, M. Patráš, R. Fúdor, J. Kamenský, M. Fúdor, J. Tóth, R. Beňák

Na záver turnaja Miňo Patráš v spolupráci s obchodným riaditeľom Tatranskej mliekarne PhDr. Jánom Husákom odovzdali víťazné trofeje ako aj vecné ceny všetkým zúčastneným mužstvám.

Zároveň vyhodnotili ALL STARS TEAM turnaja:

Najlepší brankár: M. Čampa (2 MK TAMI): reprezentačný dres M. Kozáčika + darčekové balenie

Najlepší obranca: B. Krajčír (Fox Creed): autokozmetika + poukážka na sezónne prezutie osobného vozidla

Najlepší nováčik na TAMI CUPE: R. Pápai (Cargofleet NR): reprezentačný dres V. Pečovského + darčekové balenie

Najslušnejší hráč na ihrisku: M. Šingliar (K - CORP. PP): turfové kopačky JOMA + darčekové balenie

Najužitočnejší hráč turnaja: P. Zehnal ( MIBA BB): autokozmetika + poukaz na komplexné “vyčistenie” osobného vozidla

Miňo Patráš sa rozhodol udeliť ešte jedno ocenenie pre najlepšieho asistenta trénera, ktorým sa stal obchodný riaditeľ PhDr. Ján Husák (obdržal dres TAMI, pričom prisľúbil, že potrénuje a na 8. ročníku bude aktívne 2.MK TAMI na ihrisku aj aktívne reprezentovať)

V mene OZ Športové aktivity BB, srdečne ďakujeme hlavnému organizátorovi Miňovi Patrášovi ako aj všetkým mužstvám za ich účasť a športové výkony v duchu fair play.

SRDEČNÁ VĎAKA PATRÍ AJ SPONZOROM TURNAJA: generálny partner - Tatranská mliekareň a.s. Kežmarok, ďalej Nord Svit, Banskobystrický pivovar Urpiner, HELA farby laky, Globus ZV, Pneuservis BAPS, Autoumyváreň DOLI, Interstaving, Pečovský Viktor, Beňák Rado, Patráš Milan a OZ Športové aktivity BB.

PS: V mene OZ Športové aktivity BB srdečne ďakujeme obchodnému riaditeľovi Tatranskej mliekarne PhDr. Jánovi Husákovi, že si v rámci svojich povinností opäť našiel čas (ako každý rok) a prišiel „podiskutovať“ aj medzi násšportovcov.

SRDEČNE ĎAKUJEME TATRANSKEJ MLIEKARNI a.s. KEŽMAROK za podporu TAMI ARÉNY.

Zápasy rozhodoval: V. Kosec a J. Faško

Usporiadateľ: Ďakujem všetkým zúčastneným mužstvám, za korektný prístup k turnaju. Dúfam, že sa všetci cítili dobre, aj napriek veľkej horúčave počas celého turnaja.

Myslím si, že tento ročník bol čo kvality asi najlepší. Aj keď sa zopakovalo vlaňajšie finále. finalisti to nemali v skupinách ľahké. MIBA však v prvej skupine potvrdila svoj postup do finále po výhre nad FOX CREED a v druhej skupine juniorka K_CORP Poprad nevyzrela na skúsenosti mužstva TAMI. Od nezainteresovaných pozorovateľov mám informácie, že práve usporiadateľské mužstvo predvádzalo na celom turnaji najkrajší futbal. Vo finále však nestála pri nich šťastena a ich tutovky ostali proti MIBE nevyužité. Vo veľmi dobrom svetle sa predviedol nováčik z Nitry CARGOFLEET a miešal karty v konečnom umiestení. Svoju hru oproti predchádzajúcim ročníkom zlepšil aj NORD Svit a TESCO Bratislava už tradične berie turnaj ako príjemné spestrenie našich uponáhľaných dní, za čo im patrí veľký obdiv a vďaka.

Poďakovanie patrí aj rozhodcom turnaja, bratom Pinterovcom, obslužnému personálu a v neposlednom rade všetkým sponzorom.