Choď na obsah Choď na menu
 


TAMI CUP 2011

11. 7. 2011

 

 

 

 

       

VÝSLEDKY TURNAJA TAMI CUP 2011:


 

ČAS

DOMÁCI

HOSTIA

VÝSLEDOK

8:00

IQ

FLATY

3 : 0

8:25

VKK

JARNÝ VÁNOK

0 : 10

8:50

IKAR

FLATY

 2 : 1

9:15

JARNÝ VÁNOK

IQ

 2 : 3

9:40

VKK

IKAR

 0 : 1

10:05

FLATY

JARNÝ VÁNOK

 2 : 5

10:30

IQ

IKAR

3 : 1

10:55

FLATY

VKK

 7 : 5

11:20

JARNÝ VÁNOK

IKAR

 1 : 0

11:45

VKK

IQ

 0 : 3

 


 

 

ČAS

DOMÁCI

HOSTIA

VÝSLEDOK

12:30

FOX CREED

TAMI

2 : 5

12:55

NORD SVIT

COSMOS T

1 : 5

13:20

PRIECHOD

TAMI

2 : 3

13:45

COSMOS T

FOX CREED

 1 : 3

14:10

NORD SVIT

PRIECHOD

 2 : 8

14:35

TAMI

COSMOS T

6 : 0

15:00

FOX CREED

PRIECHOD

 4 : 5

15:25

TAMI

NORD SVIT

 6 : 0

15:50

COSMOS T

PRIECHOD

 1 : 9

16:15

NORD SVIT

FOX CREED

 3 : 2

 

17:00 Exhibičný zápas

 

TAMI TESCO team – AGROTAMI  5 : 4

 

na pokutové kopy 0 : 3


 zápas o tretie miesto

 

JARNÝ VÁNOK - PRIECHOD 1 : 9

 

 FINÁLE 

 

IQ - TAMI  2 : 2 na pokutové kopy 3 : 2

 

 

Najlepší strelec - Chaban Miroslav ( Priechod ) 11 gólov

Najlepší brankár - Čampa Maťo  ( Cosmos Trading )

Najlepší hráč - Bobor Michal ( IQ )

 

 Obrázok Anglický rowdies na TAMI CUPE

 

Tradícia v III. ročníku bola dodržaná. Finále sa znovu rozhodovalo na pokutové kopy a v tých mali pevnejšie nervy hráči IQ. Ich výhra vo finále sa zakladala na famóznom výkone  brankára Bobora Miša, ktorý si týmto výkonom zabezpečil aj titul Najlepší hráč turnaja. Prekvapilo aj vynikajúce šieste miesto stáleho účastníka Cosmos Trading z Kežmarku a naopak viac sa čakalo od mladíkov z FOX CREED.

 

V exhibičnom zápase zaujali dva góly majiteľa Tatranskej mliekarne Ing. Bobáka Mikuláša a hojná hráčska účasť zo strany Agrotami NR, ktorí na rok sľubujú, že iné ako víťazstvo neprichádza do úvahy.

 

Turnaj spestrila aj súťaž nežnejšej časti publika v kope do prázdnej brány. Prvé tri súťažiace si odniesli hodnotné kozmetické balíčky.

 

Na záver turnaja odovzdala ceny pre najlepších jednotlivcov ako aj kolektívy Ing. Gajarská Eva, generálna riaditeľka Agrotami Nitra.

 

Potom sa ukázalo pre čo sa robia takéto turnaje. Zábava pokračovala až do polnoci. Prevádzkovatelia sa zhodli, že také niečo KIA Arena ešte nezažila.

 

Dúfame že všetci sa v zdraví stretneme aj na budúci rok na IV. ročníku.

 

Moje veľké poďakovanie patrí aj všetkým sponzorom, bez ktorých by nebolo možné zorganizovať takýto turnaj.

 

LUPI 10.7.2011 9:31 : TAMI CUP: Milan dakujeme za zorganizovanie turnaja...okrem sportovej stranky turnaja mna osobne zaujala najma ta spolocenska=tanecna cast turnaja...na tu budu asi podla toho co som videl ucastnici dlho spominat...komentar k turnaju a foto z tanecnych kreacii len po 15.Juli...

 

 Stretnutia rozhodovali:   Faško J., Gluch A

 

Dnes 10.7. deň po turnaji nám do mužstva pribudol najmladší futbalista. Náš spoluhráč Roman Radoš má syna Romanka.  Gratulujeme!!!

 

 

 

 

 

Obrázok

 

 

KOMENTÁR K TAMI CUP 2011

:: fotografie ::

1.miesto: IQ
2.miesto: 2 MK TAMI
3. miesto: FC PRIECHOD

V sobotu 9. júna sa v KIA ARÉNE uskutočnil v poradí 3. ročník TAMI CUP-u, ktoréhpo hlavným organizátorom tak ako aj po iné roky bol Milan Patráš. Turnaja sa zúčastnilo 10 mužstiev, ktoré hlavný organizátor rozdelil do dvoch skupín.


Po odohratí základných skupín nasledoval exibičný zápas medzi mužstvami: TAMI TESCO TEAM KEŽMAROK - AGROTAMI NITRA

V exibičnom zápase nastúpil na hraciu plochu v Kia Aréne aj majiteľ Tatranskej mliekárne Ing. Bobák Mikuláš ako aj obchodný riaditeľ Tatranskej mliekárne Mgr. Husák Ján. Úspešnejší boli hráči TAMI TESCO TEAM KK, ktorí zvíťazili nad svojim súperom 5-4 / Bobák 2x, Husák 1x, Čampa, Patráš – Duriš 2x, Tehlár, Mečár/. Nasledovali pokutové kopy, v ktorých boli tentokrát úspešnejší hráči Agrotami Nitra v pomere 3 – 1.

Po exibičnom zápase nasledoval zápas o 3. miesto v ktorom hráči Priechodu deklasovali mužstvo Jarného Vánku po výsledku 9 - 1 / Chaban 4x, Homola 2x, Bartko 2x, Slobodník - Kukučka /

Po zápase o 3. miesto nasledovala súťaž nežného pohlavia v kopaní do prázdnej brány, ktorá potešila mužskú časť publika. Súťaže sa zúčastnilo 15 žien a dievčat, pričom hlavný organizátor ocenil v poradí prvé tri účastnícky hodnotnými kozmetickými balíčkami.

V rýchlom slede nasledovalo finále turnaja TAMI CUP, v ktorom sa stretlo mužstvo TAMI a mužstvo IQ. V napätom finálovom zápase sa mužstvo TAMI ujalo vedenie gólom Maja Martišku, avšak hráči IQ otočili vývoj stretnutia vo svoj prospech po góloch Piláta a Kuriana. Hráči TAMI sa však nevzdávali a dokázali vyrovnať Jarom Vetrákom na konečný výsledok 2 – 2. Nasledovali pokutové kopy v ktorých boli úspešnejší hráči IQ, ktorí zvíťazili 3-2.

Po finálovom zápase nasledoval záverečný ceremoniál a vyhlásenie výsledkov turnaja. Ceny odovzdala hráčom generálna riaditeľka Agrotami Nitra Ing. Eva Gajarská spolu s hlavným organizátorom turnaja.

Najlepší hráč turnaja: Michal Bobor /IQ/
Najlepší brankár turnaja: Čampa Matej /COSMOS TRADING/
Najlepší strelec turnaja: Chaban Miro / FC PRIECHOD/

Po záverečnom ceremoniále prišlo aj na kultúrnu – spoločenskú časť turnaja, ktorá mňa osobne pozitívne prekvapila. Som rád, že ste sa dobre zabavili a najmä dobre u nás cítili. Na záver sa chcem poďakovať Milanovi Patrášovi za zorganizovanie turnaja, ale poďakovanie patrí Vám všetkým, ktorí ste v sobotu neváhali a prišli do KIA ARÉNY, či už ako hráči alebo ako fanúšikovia...... o rok dovidenia...

LUPI