Choď na obsah Choď na menu
 


Rozpis TAMI CUP 2010

15. 6. 2010

 

Túto sobotu sa v sásovskej KIA ARÉNE uskutoční druhý ročník futbalového turnaja o Putovný pohár Tatranskej mliekarne a.s. Kežmarok – TAMI CUP. Po vydarenom prvom ročníku sa tak na banskobystrickej umelej tráve opäť predstavia nielen domáce tímy, ale aj mužstvá z Popradu, Kežmarku či Svitu.

Hlavným sponzorom tohto podujatia je Tatranská mliekareň a.s. Kežmarok, ktorá v spolupráci s ďalšími sponzormi pripravila pre tímy zásobu občerstvenia a zaujímavé vecné ceny pre najlepších. Okrem toho získa víťazné mužstvo finančnú prémiu vo výške 30 Eur. Počas celého dňa sa bude variť aj tradičný guláš.

Minulý rok bol najúspešnejším tímom 1. MK TAMI, ktorý si vo finále poradil s hráčmi Capanegry, ale až na pokutové kopy. Vyrovnané zápasy sľubuje aj tento ročník a preto neváhajte a príďte sa zabaviť na malý futbal!

 

   TAMI CUP 2010 17.7.  II. ročník


Skupina: A

ČAS

DOMÁCI

HOSTIA

VÝSLEDOK

8 00

Sršne

Ponické jahnence

5:0

8 20

IKAR

Flaty

3:0

8 40

VKK

Ponické jahnence

 4:2

9 00

Flaty

Sršne

 0:6

9 20

IKAR

VKK

 2:2

9 40

Ponické jahnence

Flaty

 2:3

       10 00

Sršne

VKK

8:1

       10 20

Ponické jahnence

IKAR

 0:6

       10 40

Flaty

VKK

 5:4

       11 00

IKAR

Sršne

 4:2

 Skupina: B

ČAS

DOMÁCI

HOSTIA

VÝSLEDOK

12 00

Kvalita Poprad

Cosmos Trading

6:0

12 20

NORD Svit

FK plus

2:8

12 40

TAMI BB

Cosmos Trading

 11:0

13 00

FK plus

Kvalita Poprad

 1:3

13 20

NORD Svit

TAMI BB

0:9

13 40

Cosmos Trading

FK plus

 0:10

14 00

Kvalita Poprad

TAMI BB

 2:1

14 20

Cosmos Trading

NORD Svit

 2:5

14 40

FK plus

TAMI BB

 4:5

15 00

NORD Svit

Kvalita Poprad

 3:1

 

Semifinále IKAR - TAMI    1:3

                  SRŠNE - KVALITATOUR    1:2

16 30 exhibičný zápas TAMI - AGROTAMI   2:2

O tretie miesto   SRŠNE - IKAR     2:1

FINÁLE               TAMI - KVALITATOUR 1:1 (2:3) p. k.


Za slnečného počasia sa uskutočnil v Kia Aréne v poradí II.ročník TAMI CUP 2010, ktorého generálnym sponzorom bola Tatranská mliekáreň Kežmarok. Hlavný organizátor turnaja Milan Patráš vytvoril dve skupiny, pričom v každej predvieslo svoje kvality po 5 mužstiev. Zo skupiny "A" postúpil z IKAR a SRŠNE BR. Zo skupiny "B" sa z postupu tešil TATRATOUR POPRAD (účastník 2.futsalovej ligy sk. Východ) a mužstvo TAMI. V semifinále IKAR prehral s TAMI 1-3 a SRŠNE BR s TATRATOUR POPRAD 1-2. Pred zápasmi o konečné umiestnenie sa uskutočnil exhibičný zápas, v ktorom sa predstavili mužstvá TAMI a AGROTAMI. Exhibičný zapas skončil nerozhodne 2-2 (Šubrt, Majer - Husák 2).

 

Mužstvá umiestnené na prvých troch miestach okrem víťazných trofejí, získali vecné ceny, ako aj finančné odmeny. Ceny jednotlivým mužstvám odovzdal majiteľ Tatranskej mliekárne Ing. Bobák a obchodný riaditel TAMI Bc. Husák Ján.

 

Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhodnotený Andrej Podstavek (Sršne), najlepším brankárom sa stal Štefan Sasák z Popradu a najlepšim strelcom dvanásťgólový Miškuf (FK Plus). Zápasy postupne rozhodoval V. Kosec, J. Faško a A. Gluch.

Špeciálna cena za prínos k založeniu mužstva TAMI BB:

                                                     Ing. Bobák Mikuláš

Najlepší hráč nad 40 rokov: Panulin Dušan ( Cosmos Trading )

Najlepší hráč nad 50 rokov: Bednár Miroslav ( Cosmos Trading )

                                        Vetrák Jaroslav ( TAMI )

Najmladší hráč exhibičného zápasu: Slabecius Filip  11 rokov

Cena útechy:                   Cosmos Trading Kežmarok

 

Záverom sa chceme poďakovať v mene OZ Športové aktivity BB, hlavnému organizátorovi turnaja, všetkým zúčastneným mužstvám, pričom osobitná vďaka patri mužstvám z Popradu, Kežmarku a zo Svitu. Ako vo svojiom záverečnom príhovore tlmočil Ing. Bobák "O rok dovidenia...".

 

klf: Tami cup - zatial najlepsí turnaj ,ktoreho sme sa tohto roku zučastnili ,jednak kvalitou zučastnenych mužstiev- jednak honostnym občerstvením a v neposlednom rade aj prekrastnymi cenami -srdečna vdaka organizatorom a všetkým sponzorom -SRšNE-BR

Cez víkend sa v sásovskej KIA ARÉNE uskutočnil druhý ročník futbalového turnaja o Putovný pohár Tatranskej mliekarne a.s. Kežmarok s názvom TAMI CUP. Po vydarenom prvom ročníku sa tak na banskobystrickej umelej tráve opäť predstavili nielen domáce tímy, ale aj mužstvá z Popradu, Kežmarku či Svitu.

„Pred dvoma rokmi sme založili tím futbalistov - amatérov, ktorý tvorila najmä stará partia pracovníkov z Tatranskej mliekarne, ale aj tí, čo s nami úzko spolupracujú. A keďže s niektorými komunikujeme len cez telefón, takýto turnaj bol dobrou príležitosťou ako sa s nimi vidieť aj osobne,“ hovorí o dôvodoch zorganizovania celej akcie jej hlavný organizátor Milan Patráš. „Minulý rok sme mali zapísaných desať tímov, no tento rok sa nám prihlásilo toľko, že sme museli, žiaľ, niektorým povedať nie,“ priznáva Patráš. Počet tímov teda zostal aj tento rok nezmenený, no podľa slov organizátora možno v budúcnosti turnaj rozšíria o ďalšie družstvá. „Som rád, že máme vo svojom tíme kreatívnych ľudí, ktorí vedia podporiť dobrú myšlienku a neváhajú sa zúčastniť aj takýchto športových aktivít,“ priznáva Ján Husák, obchodný riaditeľ mliekarne.

Hlavným sponzorom celého podujatia bola Tatranská mliekareň a.s. Kežmarok, ktorá v spolupráci s ďalšími sponzormi pripravila pre tímy zásobu občerstvenia a zaujímavé vecné ceny pre najlepších. „Pevne verím, že tento rok obhájime minuloročné prvenstvo a putovný pohár zostane doma v Kežmarku,“ povedal predseda predstavenstva Tatranskej mliekarne Mikuláš Bobák, ktorý tak reagoval na výborné výkony družstva Tami. Po vyraďovacích zápasoch sa chlapci prebojovali až do finále, kde si zmerali sily s tímom Kvalitatour z Popradu. Po remízovom stave 1:1 museli rozhodnúť až pokutové kopy, v ktorých však boli úspešnejší hráči Kvalitatour a po výhre 3:2 na penalty rozhodli o svojom víťazstve. Putovný pohár tak tento rok pocestoval do Popradu.