Choď na obsah Choď na menu
 


ARCHÍV 2011-2012

26. 3. 2012

2. ROČNÍK JARNÉHO TURNAJA OZ ŠPORTOVÉ AKTIVITY – CVČ
:: fotografie ::

1. PLUS FK
2. BEŽNÝ ŠTANDARD
3. MULTIVITAMÍN

Minulý rok som začinal komentár 1. ročníka turnaja nasledovne: keď som schádzal po turnaji zo Sásovského kopca a pozrel sa na zasnežené okolie -až ma zamrazilo!!!! …síce nám poletovali aj vločky, ale chalani na ihrisku dreli a predvádzali svoje futbalové umenie zima – nezima. Čo viac dodať. V sobotu nám však počasie skutočne zičilo a to je 70% úspechu každého turnaja.

Turnaja sa zúčastnilo 12 mužstiev, ktoré sme rozdelili do 3 skupín. Po odohratí zápasov v základných skupinách sa následne s turnajom rozlúčili: 3 CAFE, NO FEAR, FLATY a SALVE. Zaujímavosťou zápasov v základných skupinách boli 3 remízy mužstva Hellius, vedené manažérom Robom Šuránim. Zo zaujímavých výsledkov v skupinách vyberám nasledovné: No Fear - Bežný Štandard 0-3, Multivitamín - TAMI 4-2, Hellius – Flaty 1-1, Nulová Šanca – Salve 6-0..... Vzhľadom na viaceré povinnosti som priznám sa nestihol sledovať priebehy stretnutí a preto uvádzam len výsledky:

ŠTVRŤFINÁLE TURNAJA:
BEŽNÝ ŠTANDARD – TAMI 0-0, 1-0 pk.
BB AQEX – HELLIUS 1-1, 1-2 pk.
MULTIVITAMÍN – PIZZA LÁSKA 3-0
PLUS FK – NULOVÁ ŠANCA 1-0

SEMIFINÁLE TURNAJA:
BEŽNÝ ŠTANDARD – MULTIVITAMÍN 1-1, 2-1 pk.
PLUS FK – HELLIUS 2-0

ZÁPAS o 3. miesto:
MULTIVITAMÍN – HELLIUS 4-1

FINÁLE TURNAJA:
BEŽNÝ ŠTANDARD – PLUS FK 3-5

No tu som trošku kukol...chalani z PLUS FK vedení skúsením hrajúcim manažérom Jančim Cimermanom viedli hneď v úvode stretnutia 2-0. Chalani z Bežného Štandardu vyrovnali na 2-2, ale potom sa opäť 3 krát v slede presadili mladíci s PLUS FK a o osude finále bolo definitívne rozhodnuté. Chalanom z Bežného Štandardu nepomohla ani morálna podpora zraneného Andreja Rendlu.

Na záver sme odovzdali víťažné trofeje ....

Netreba zabudnúť ani na rozhodcov: Milo Hlaváček a Rišo Zíma ..srdečná vďaka chalani...za bezproblémový priebeh

Sponzor podujatia...OZ Športové aktivity BB, CVČ Brusno a Pizzéria Evijo.........

No a čo povedať na záver? Dúfame, že ste si zahrali, zabavili sa a boli spokojní..........nech sa Vám chalani v jednotlivých súťažiach MUMF darí .... srdečná vďaka, všetkým zúčastneným mužstvám...