Choď na obsah Choď na menu
 


ARCHÍV 2010-2011

7. 2. 2011

 

2.ROČNÍK ROZLÚČKOVO-MIKULÁŠSKEHO CUPU 2011
:: fotografie ::

1.miesto: FC MAMUT
2.miesto: PLUS FK
3.miesto: PIZZA LÁSKA
4. miesto: VB MACO CAFE

V sobotu 10.12.2011 sa za účasti 16 mužstiev uskutočnil v "Sásovskej aréne" turnaj, ktorý svojim futbalovým umením zatraktívnili aj zaujímavé osobnosti. Mužstvá boli rozdelené do 4 skupín, pričom po odohraní skupinových zápasov postúpili z každej skupiny prvé dve mužstvá.

SKUPINOVÉ VÝSLEDKY:

SKUPINA A:
postúpili: FC MAMUT 9b a PIZZA LÁSKA 4b, (vypadli: Bežný Štandard 2b a Nulová Šanca 1b)
SKUPINA B: postúpili: URPINER/HIFI 6b a PLUS FK 6b, (vypadli: BB Aqex 3b a 3Cafe 3b)
SKUPINA C: postúpili: TAMI 7b a VB MAKO CAFE 6b, (vypadli: Multivitamín 4b a Adrenalín 0b)
SKUPINA D: postúpili: VKK 9b a SALVE 4b, (vypadli: Flaty 2b a Hellius 1b)

Po prekvapujúcom postupe (môj osobný pohľad) mužstiev FC Salve a VB Mako Cafe pokračovali štvrťfinálové súboje, v ktorých nezvládli úlohu favorita chalani z VKK a TAMI a prekvapujúco sa s Mikulášskym turnajom rozlúčili. Najdramatickejšie štvrťfinálové zápasy sme videli v stretnutí VKK – PIZZA LÁSKA a TAMI- VB MAKO CAFE, kde o postupujúcom rozhodli góly strelené tesne pred konečným hvizdom.

ŠTVRŤFINÁLOVÉ VÝSLEDKY:

FC MAMUTFC SALVE 9 – 0 / Václavík 4x, Jagnešák 2x, Pažout 3x/
TAMI VB MAKO CAFE 2 – 3 / Patráš, Radoš – L. Mesík 2x a Faško/
VKKPIZZA LÁSKA 2 – 3 /Zlevský, Turčan – Zelník, Mikulec2x/
URPINER/HIFIPLUS FK 1 – 2 /R. Striež – Miškuf, Cimerman/

SEMIFINÁLOVÉ ZÁPASY:

MAMUT – VB MAKO CAFE 5 – 1 /Jagnešák2x, Výboh, Pažout, Vilvéber – Šišiak/
Hráči Mamuta boli v tomto zápase vysokým favoritom a svoju úlohu do bodky aj naplnili. Hráči VB Mako sa snažili, ale chalani z Mamuta vedení L. Jagnešákom boli predsa len nad ich sily.

PIZZA LÁSKA – PLUS FK 0 – 0 na pk. 1-2
V tomto zápase sme v riadnom hracom čase gól nevideli a tak o postupujúcom rozhodli pokutové kopy, keď ten rozhodujúci premenil M. Miškuf a tak svoje mužstvo posunul do finále.

Zápas o 3.miesto

PIZZA LÁSKA – VB Maco Cafe 6 – 2 (Milulec 2x, Zelník 2x, Gura, Bernát – Horvát, Šišiak)
V zápase o 3. miesto dominovali na hracej ploche hráči Pizza Lásky, ktorí utešenými akciami potešili nejedného fanúšika. Chalani z VB Mako Café si zaslúžia pochvalu za bojovný výkon.

FINÁLE MIKULÁŠSKEHO TURNAJA:
V samotnom finále sa stretli mužstvá MAMUT - PLUS FK 2 - 0 (Václavík a Vilveber). Veľmi dobrý zápas, ktorý sa "prelieval" z jednej strany na druhú. Pekné kombinačné akcie v podaní oboch technicky vyspelých mužstiev. Nakoniec sa z celkového prvenstva tešili hráči Mamuta, ktorí obhájili minuloročné prvenstvo.

V záverečnom ceremoniále sme odovzdali kapitánom víťazné "trofeje". Vyhlásili sme aj dve individuálne ocenenia, v rámci ktorých si hráči prevzali vecné ocenenie.
Najlepší brankár: Ján Cimerman (Plus FK)
Najlepší hráč: Palo Zlevský (VKK)

Srdečná vďaka patrí najmä sponzorom turnaja:
OZ Športové aktivity BB, CVC Brusno – finančná participácia
Reštaurácia Mamut – vecná participácia
Za spoluprácu ďakujeme aj Pizzérii Evijo.

Srdečne ďakujeme všetkým zúčastneným mužstvám za účasť, ako aj rozhodcom Vladovi Kosecovi a Jánovi Faškovi. PS: Spotrebovalo sa 2,5 krát viac piva/minulý rok ...a vraj kríza.....????

 

ROZLÚČKOVO-MIKULÁŠSKY CUP 2010

1.miesto: FC MAMUT
2.miesto: TAMI
3.miesto: VKK
4. miesto: VB MACO CAFE

V sobotu 4.12.2010 sa za účasti 16 mužstiev uskutočnil v „Sásovskej aréne“ turnaj, ktorý svojim futbalovým umením zatraktívnili aj aktuálni ligoví hráči Dukly BB - Viktor Pečovský (VKK) a Patrik Vajda (Flaty). Mužstvá boli rozdelené do 4 skupín, pričom po odohraní skupinových zápasov postúpili z každej skupiny prvé dve mužstvá.

SKUPINOVÉ VÝSLEDKY:
SKUPINA A: postúpili: FC MAMUT 9b a BB AQEX 4b, (vypadli: FK PLUS 3b a FC SALVE 1b)
SKUPINA B: postúpili: TIGERS UNITED 9b a VB MAKO CAFE 6b, (vypadli: HOKEJBALISTI 3b a URPINER 0b)
SKUPINA C:postúpili: VKK 9b a ADRENALÍN 6b, (vypadli: MULTIVITAMÍN 3b a FLATY 0b)
SKUPINA D: postúpili: TAMI 9b a ROOSEVELT 6b, (vypadli: ERIMA 1b a MÁRNA SNAHA 1b)

Po prekvapujúcom postupe (môj osobný pohľad) mužstiev Roosevelt a Adrenalín pokračovali štvrťfinálové súboje, v ktorých nezvládli úlohu favorita chalani z Tigers United a prekvapujúco sa s Mikulášskym turnajom rozlúčili. Najdramatickejši štvrťfinálový zápas sme videli v stretnutí VKK – Adrenalín, kde o postupujúcom rozhodla 9 séria pokutových kopov.

ŠTVRŤFINÁLOVÉ VÝSLEDKY:
FC MAMUT – BB AQEX 4 – 0
TIGERS UNITED – VB MAKO CAFE 1 – 2
VKK – ADRENALÍN 4 – 3 (p.k.)
TAMI – ROOSEVELT 4 – 1

SEMIFINÁLOVÉ ZÁPASY:
MAMUT – VKK 3 – 2 (p.k.) Hráči Mamuta odskočili VKK v priebehu zápasu na 2-0 (M.Majling, Výboh) avšak svoje vedenie neustrážili. Najskôr znížil za VKK Lagovský a keď v 5 sek. pred koncom zápasu vyrovnal Zlevský priamo z rohového kopu, museli rozhodovať o postupujúcom do finále pokutové kopy, v ktorých boli tentokrát úspešnejší hráči mužstva Mamut.

VB Mako Café – TAMI 0 – 4 ( Patráš, Poliak, Vetrák, Bokor) V tomto zápase hráči VB Mako Café nestačili na výbornú a oku lahodiacu kombinačnú hru predsa len skúsenejšieho teamu TAMI a tak im ostal len súboj o konečné 3. miesto na turnaji.

Zápas o 3.miesto
VKK – VB Maco Cafe 5 – 1 ( Pečovský, Zlevský,Balon, Maďar, Lagovský – Horvát) V zápase o 3. miesto dominovali na hracej ploche hráči VKK, ktorí utešenými akciami potešili oko nejedného fanúšika. VB Mako Café si zaslúži pochvalu za bojovný výkon.

FINÁLE MIKULÁŠSKEHO TURNAJA:
Vo finále sa stretli mužstvá MAMUT a TAMI 3 -2 ( Majling Mi. Majling Ma, Výboh - Patráš, Poliak). Veľmi dobrý zápas, ktorý sa „prelieval“ z jednej strany na druhú. Pekné kombinačné akcie v podaní oboch technicky vyspelých mužstiev. Mamut vstúpil do zápasu lepšie a viedol 2-0. Hráči Tami sa nevzdávali a znížili na 2-1. Na zníženie rozdielu 1 gólu odpovedali hráči Mamuta v poradí tretím gólom, čím svojmu súperovi odskočili opäť na rozdiel dvoch gólov. V závere sa podarilo Tami ešte skorigovať výsledok, ale z celkového prvenstva sa tešili hráči FC MAMUT.

V záverečnom ceremoniáli sme „ako bratia v duo“ odovzdali kapitánom víťazné „trofeje“. Vyhlásili sme aj niekoľko individuálnych ocenení, v rámci ktorých si hráči prevzali vecné ocenenia.
Najlepší brankár: Tomaš Štulajter (Flaty)
Najlepší obranca: Pavol Horvát (VB Mako Café)
Najlepší útočník: Walter Poliak (TAMI)
Najlepší hráč: Viktor Pečovský (VKK)
Najužitočnejší hráč: Martin Majling (FC Mamut)
20€ poukážku na tipovanie do Nike v Reštaurácii Mamut: Jaro Vetrák (TAMI)

Srdečná vďaka patrí najmä sponzorom turnaja OZ Športové aktivity BB – finančná participácia Reštaurácia Mamut Sásová (zastúpená Lukášom Jagnešákom) – vecná participácia Zuzke & Marcelovi z ERIMI – vecná participácia

Ďakujeme všetkým zúčastneným mužstvám ako aj rozhodcom Vladovi Kosecovi, Rišovi Zímovi a Milanovi Majlingovi.

POSTREH TÝŽDŇA - Nikdy nevyhrajte nad policajtmi VB Mako Café - v utorok mi to chlapci zrátali za 20 evry

 

JARNÝ TURNAJ CVC - OZ ŠPORTOVÉ AKTIVITY

:: fotografie ::


1. MIBA CAPANEGRA
2. TIGERS UNITED
3. HOKEJBALISTI
4. PLUS FK

Keď som schádzal po turnaji zo Sásovského kopca a pozrel sa na okolité zasnežené kopce -až ma zamrazilo!!!! Na druhej strane sme radi, že prišli hrať všetky mužstvá, hoci každý mal šancu zvážiť si, účasť na turnaji. Tentokrát sa nám bohužial nepodarilo objednať dobré počasie, ale na druhej strane, keby bolo ešte pršalo bola by to bývala totálna kalamita...síce nám poletovali aj vločky, ale chalani na ihrisku dreli a predvádzali svoje futbalové umenie zima – nezima. A za to hneď v úvode patrí všetkým zúčastnením mužstvá, ale všimol som si aj plno fanyniek.. SRDEČNÁ VĎAKA!!!!!! Skutočne klobúk dole pred Vami...ja osobne by som v tej zime odmietol nastúpiť.

Turnaja sa zúčastnilo 12 mužstiev, ktoré sme rozdelili do 3 skupín. Po odohratí zápasov v základných skupinách sa následne s turnajom rozlúčili: PIZZERIA EVIJO, BB AQEX, FLATY a PIZZA LÁSKA. Zaujímavosťou zápasov v základných skupinách boli 3 remízy mužstva Adrenalín, vedené manažérom Igorom Medveďom. Zo zaujímavých výsledkov v skupinách vyberám nasledovné: Multivitamín-TAMI 1-4, Hokejbalisti- Multivitamín 4-3, Flaty – VKK 1-6, Plus FK- VKK 5-2, MIBA- Tigers 4-0, MIBA- BB Aqex 2-1, TAMI-Hokejbalisti 0-0, VKK-Adrenalín 1-1

ŠTVRŤFINÁLE TURNAJA:
PLUS FK – ADRENALÍN 4-0 Mladíci predčili snahu skúsených hráčikov. Manažér Cimo viťazí nad manažérom Medveďom. Góly: Miškuf 2x, Cimo, Krnáč

MIBA CAPANEGRA- MULTIVITAMÍN 5-1 No podľa mňa ťažko hrať a niečo vymyslieť proti zohratému teamu. Ale Mulťáci manažovaný Žmurom sa snažili..hoci aj chata určite zohrala svoje...čo povieš Žmuro? Góly: Bebo 2x, Výboh 1x, Zehnal, Giertl - Záhora M.

TAMI- TIGERS UNITED 1-4 No celkovo prekvapenie turnaja, ale keď som zisťoval u hlavného manažéra TAMI- M. Patráša v podstate žiadne prekvapenie...chalani sa prebudili zo zimného spánku, ale na druhej strane Riečanskí Tigri pracovali na sebe aj počas zimy -oplatilo sa.... Góly: W.Poliak – Woko, Petráň, Spišiak, Václavík

Po druhom zápase v skupine sme sa trochen zohrievali citrusom. Tak to aj dopadlo!

HOKEJBALSTI - VKK 3-0 kont. Hokejbalisti zaznamenali prvý úspech a čochvíľa uvidíte, že zďaleka nie posledný!!!!

SEMIFINÁLE TURNAJA:
MIBA CAPANEGRA- HOKEJBALSITI 4-1 Hokejbalisti sa snažili....používali najmä hru telom, mali vo svojich radoch aj prerážača, ktorý keď bolo treba odtlačil celý múr MIBA...ale aj tak predsa len nestačili na MIBA. Ale snaha sa cenní Hrčákovci..... Góly: Výboh 2x, Bebo, Giertl - M. Hrčák

PLUS FK –TIGERS UNITED 2-2 (2-3 pk) Veľmi dobrý zápas medzi mladíkmi. O postupujúcom do finále rozhodli pokutové kopy a tu mal štastnejšiu ruku vo výbere hráčov riečanský manažér Woko a ak si dobre pamätám dokonca aj sám seba nominoval za exekútora pokutového kopu. Dobrá práca Woko.... Góly: Cimo, Miškuf – Petráň, Kovalančík

ZÁPAS o 3. Miesto:

PLUS FK- HOKEJBALISTI 1-1 ( 1-2 na pk) Zápas hraný v dobrom tempe, lebo na oboch stranách dostatočný počet hráčov na striedanie, najmä hokejbalisti striedali ako hokejisti....zápas to vyrovnaný..padli dva góliky..po jednom na oboch stranách, takže remízka v riadnom hracom čase...nasledovali pokutové kopy...manažér Cimo..opäť nešťastná ruka pri výbere hráčov. Cimo, Cimo...zato manažér Hrčák..si so svojim natrénovaným mužstvom odnáša prvý úspech z Kia arény PS: No chalani z Plus FK....hokejbalisti chodili trénovať, či pršalo, či mrzlo..boli u nás...výsledok sa dostavil..vy ste tiež trénovali? Cimo mi vo štvrtok večer povie.... Góly: Lorinc - Hrčák

FINÁLE TURNAJA
MIBA CAPANEGRA – TIGERS UNITED 2-0 Zaujímavosťou finále bola skutočnosť, že tieto mužstvá sa už stretli v skupine , kde dominovala MIBA (4-0). Manažér Woko premýšľal akú stratégiu na hráčov MIBA ušiť? Nakoniec predsa len manažér Bebo opäť úspešnejší...no čo už Woko..dáme v lete turnaj...bude šanca chalanom to vrátiť....to už budete 3.ligoví hráči..... Góly: Bebo, Giertl

Ná záver sme odovzdali víťažné trofeje ....

Netreba zabudnúť ani na rozhodcov, ktorí to mali v zime veľmi ťažké ....Ján Faško a Rišo Zíma..srdečná vďaka chalani...aj nabudúce.....

Sponzor podujatia...Pizzéria Evijo..ďakujeme....za akciovú pizza cenu pre našich účastníkov...

No a čo povedať na záver? Dúfame, že ste si zahrali a boli spokojní....ja osobne som videl, že po zimnom spánku nikomu z Vás nadšenie nechýbalo, hoci niektorých aj riadne zo zimy triaslo...nuž aj taký je futbal......nech sa Vám darí chalani...